Apple Watch Series 5 Nike+

Apple Watch Nike+

Køb dit Apple Watch Nike+ på afbetaling

Elsker du at dyrke sport, og er du vild med selv-tracking og gadgets? Så er Apple Watch Nike+ det helt perfekte ur til dig. Apple har med dette ur indgået et samarbejde med Nike, hvilket har resulteret i det fantastiske Apple Watch Nike+, der giver dig masser af muligheder for at holde styr på din træning. Med dette smarte ur kan du streame musik, imens du træner, og holde kontakten med omverdenen, selvom din telefon ligger derhjemme.

Takket være Nike Run Club-appen bliver Apple Watch Nike+ din perfekte løbemakker, den kan nemlig hjælpe dig med motivationen og opbygning af styrke og udholdenhed. Det er ikke kun de smarte træningsapps, Nike har været inde over. Vælger du et Apple Watch Nike+, kan du vælge remme designet af Nike, som er smarte reflekser, der gør at du bliver set i mørket.
Dette Apple Watch er stiligt og sporty på én og samme tid. Brug det til træning eller tag det på i byen – det lækre design kan bruges over alt.

Har du forelsket dig i det smarte ur, men er det en lille smule ude af din prisklasse? Fortvivl ikke! Hos rentefri.dk kan du købe dit Apple Watch Nike+ på afbetaling og dette endda helt rente- og gebyrfrit. På rentefri.dk får du råd til mere, når du køber på afbetaling. Du slipper nemlig for at tilbagebetale tårnhøje renter. Faktisk betaler du kun for dit Apple Watch Nike+, når du køber hos os.

Der er altså rigtig mange gode grunde til at købe på afbetaling hos rentefri.dk:

· Vi har gratis oprettelse af finansieringer.
· Du betaler 0 % i rente over 10, 20 eller 30 måneder efter eget valg. 
· Du har altid råd til det, du drømmer om.

Har du spørgsmål til køb på afbetaling, er du velkommen til at sende en mail til os via vores kontaktformular.