iPad

iPad 2019

Med deres nyeste iPad har Apple gjort det igen. Endnu engang har de formået at lancere en iPad i det unikke slanke og velkendte design, men iPad anno 2019 kan meget mere end tidligere iPads. En af de nye features er blandt andet, at den tillader dig at bruge flere apps på én og samme tid. Den deler blot skærmen i to, så du slipper for at skifte frem og tilbage mellem dine åbne apps. Desuden er dens kameraer blevet optimeret, så du kan tage fantastiske billeder med for- og bagkameraet. Det giver dig mulighed for at tage flotte selfies og scanne dokumenter i god kvalitet og selvfølgelige FaceTime i høj opløsning. 

Desuden er iPad 2019 endnu hurtigere end tidligere iPads – det kan være nyttigt, hvis du skal redigere videoer og spille tunge spil. Hos rentefri.dk kan du købe iPad 2019 i 32 GB og 128 GB med wi-fi eller wi-fi og mobilbredbånd. Du finder den selvfølgelig i fede farver som guld, sølv og space grå. 

Køb iPad på afbetaling 

Er du ligesom os blevet forelsket i de mange smukke farver og nye features, er der heldigvis råd for det. På rentefri.dk kan du nemlig købe din nye iPad 2019 på afbetaling. Vi har rentefri finansiering, som betyder, at du hverken skal betale oprettelse, gebyrer og renter, og du kan til hver en tid indfri dit lån uden yderligere omkostninger. Når du køber en iPad på afbetaling hos os, får du nøjagtigt de samme muligheder for fortrydelse som alle andre steder på nettet – du har nemlig 14 dages fortrydelsesret. Vil du vide mere, og har du spørgsmål omkring køb af iPad 2019 på afbetaling, kan du kontakte os via vores kontaktformular samt læse alle handelsbetingelser.